Hvordan ændrer jeg forsidebilledet?

Sådan lægger du et nyt billede ind på forsiden:

1. Klik på “Sider” ude til venstre

2. Klik på den respektive side, hvor du vil redigere slideren

3. Klik nu på burger-menuen (de 3 streger) i fullwidth header eller sektionen.

4. Nu åbner et pop-up vindue, hvor du kan vælge Baggrunden. Du har her 4 valgmuligheder: Fast farve, gradient farve, billede eller video (billedet (punkt 5) nedenfor har “billede” funktionen markeret).

5. Hvis der ikke i forevejen er et billede lagt op kan du klikke på det grå plus i midten

6. Hvis der ER et billede i forvejen kan dette udskiftes ved at trykke på tandhjulet som dukker op når man holder musen hen over billedet.

7. Herefter finder du det ønskede billede i dit mediebibliotek eller uploader det ønskede billede

8. Du kan nu klikke på  “Gem & afslut”

9. Klik nu på den røde knap ude til højre hvor der står “Opdater”

10. Du har nu lagt et nyt billede ind på forsiden