Hvor ser jeg alle mine kunder henne?

Trin 1

Log ind på dit kontrolpanel (har du glemt dine loginoplysninger, så kan du skrive til support@awork.dk og bede om nyt).

Trin 2

Klik på “Brugere” i venstre sidebar.

Trin 3

Du ser nu alle dine kunder som du har i din webshop.
Vær opmærksom på, at der står "Kunde" i den kolonne der hedder "Rolle" ud for dem som er kunder. Det er dog kun kunder som har fået oprettet en kundekonto (det kan kunden vælge at gøre i forbindelse med sit køb) der vil fremgå her.
Vær ligeledes opmærksom på, at din egen bruger, samt andre brugere som kan logge ind på webshoppen, også vil fremgå her.