Hvilke krav skal min webshop opfylde?

For at kunne tage imod betalinger på nettet, så skal din webshop opfylde disse krav:

• Din virksomhed skal være registreret med et CVR nummer. Har du ikke et CVR nummer, så kan du registrere et her.
  • Din virksomhed skal stå som ejer af domænet, som betalingen skal foregå på.
  • Handelsbetingelser inkl. leveringsbetingelser og gældende fortrydelsesret skal fremgå tydeligt i webshoppen. Det kan f.eks. være via et link i bunden af sitet (footeren).Vær opmærksom på, at hvis du ansøger hos Nets om en indløsningsaftale til at tage imod Dankort, så skal dine handelsbetingelser stå på dansk.
  • Dit virksomhedsnavn, adresse, CVR-nummer og kontaktinfo (e-mail og telefonnummer) skal fremgå på sitet.
  • Der skal fremgå en beskrivelse af din virksomhedens ydelser/varer, inklusiv priser, skatter og afgifter. Dette kan du også skrive i handelsbetingelserne.
  • Du skal præsentere kortlogoerne for de betalingskort, som dine kunder kan betale med i din webshop. Hent kortlogoer her.OBS: Du kun vise Dankort, hvis du har en indløser-aftale med Nets.