Hvad sker der, hvis jeg redigerer et produkt, der kan downloades, efter at kunderne har købt det?
- Redigering af en overførselsfilrække (ændring af navn, fil-URL eller begge dele) opdaterer downloadlinkene på tidligere køb, men det efterlader udløbsdatoen og downloads intakte.
- Tilføjelse af en ny overførsel påvirker ikke tidligere ordrer. Kun nye købere får tilladelse til at downloade det.