Hvad betyder søgeordet "content" under mine søgeord i annonceoversigten?

Hvad betyder søgeordet "content" under mine søgeord i annonceoversigten?

Søgeordet "Content", under søgeord i annonceoversigten, refererer til klik / visninger og andre data genereret via Google Ads display-netværket, som ikke bruger traditionelle søgeord.

Vi viser alle søgeordsdata fra displaynetværket som "Content", da det er sådan, at Google Ads sender dem til os via deres API.