Fullwidth Menu Modul

Sådan tilføjes, konfigureres og tilpasses web byggerens Fullwidth Menu modul.

Bemærk: Du skal være nede i en fullwidth række på hjemmesiden, før du kan tilføje denne funktion.

Fullwidth menu modul giver dig mulighed for at placere en navigationsmenu hvor som helst på siden. Dette kan bruges til at tilføje en sekundær menu nedad på siden, eller det kan bruges sammen med funktionen “Blank side” til at flytte din hovednavigation ned på siden.

Hvordan tilføjer jeg et Fullwidth Menu modul til min hjemmside?

Før du kan tilføje et Fullwidth menu modul til din hjemmeside skal du først ind i web byggeren. Når dit Awork biz tema er blevet installeret på din hjemmeside, skal du ind i den visuelle bygger og derfra tager tingene fart.

Når du har trykket på den visuelle bygger, kan du klikke på den grå plus-knap for at tilføje et nyt modul til din side. Nye moduler kan kun tilføjes inde i rækker. Hvis du starter en ny side, skal du huske at tilføje en række til din side først.

Find det nye modul i modullisten, og klik på det for at tilføje det til din side. Modullisten er søgbar, hvilket betyder at du også kan skrive "Fullwidth menu" og derefter trykke “Enter” for at automatisk finde det. Når modulet er tilføjet, vil du blive mødt med modulets liste over muligheder. Disse muligheder er opdelt i tre hovedgrupper: Indhold, Design og Avanceret.

Fullwidth menu indholdsindstillinger

Inden for fanen indhold finder du alle modulets indholdselementer, såsom tekst, billeder og ikoner. Alt, der styrer det, der vises i dit modul, findes altid i denne fane.

Menu

Vælg en menu, du skal bruge i modulet. Du kan oprette nye menuer ved hjælp af Visninger> Menu-siden i dit Awork biz kontrolpanel. Hver gang du opretter en ny menu, kan menuen vælges i din menu.

Baggrundsfarve

Menu modulet har som standard en hvid baggrundsfarve. Hvis du vil bruge en anden farve til din menu baggrund, kan du vælge den her ved hjælp af farvevælgeren.

Rullemenuens Baggrundsfarve

Som standard har rullemenuen i dit menupunkt den baggrundsfarve, der er defineret i den foregående indstilling. Hvis du vil have dine rullemenuer til at have deres egen unikke farve, kan du vælge en brugerdefineret farve ved hjælp af denne indstilling.

Baggrundsfarve til mobilmenu

På mobilen forvandles menupunktet til et andet og mere mobilvenligt design. Du kan kontrollere baggrundsfarven på rullemenuen uafhængigt af enheden.

Admin Etiket

Dette vil ændre modulets etiket i byggeren for nem identifikation.

Fullwidth menu design indstillinger

Inden for designfanen finder du alle modulets stylings indstillinger, såsom skrifttyper, farver, størrelser og mellemrum. Dette er den fane, du vil bruge til at ændre, hvordan dit modul ser ud. Hvert modul har en lang liste over design indstillinger, som du kan bruge til at ændre næsten alt.

Undermenuer

Som standard åbnes alle undermenuer i en rullemenu under hovedmenulinjen. Hvis du placerer din menu nederst på siden, og din menu indeholder lange rullemenuer, kan du vælge at have disse menuer åbne over menu modulet, i stedet for at menuen ikke strækker sig ud over browser vinduet.

Lav Menu Links Fullwidth

Som standard er de øverste menupunkter placeret inden for grænserne for din standard indholdsbredde. Hvis du vil fjerne denne begrænsning og have dine links, forlænger du den fulde bredde af siden, startende fra venstre på skærmen, så kan du aktivere denne indstilling.

Rullemenu Linjefarve

Inden for rullemenuer adskilles links med en 1 pixel linje. Hvis du gerne vil tilpasse farven på denne linje, kan du vælge en brugerdefineret farve ved hjælp af farvevælgeren i denne indstilling.

Tekstfarve

Her kan du vælge farven af din tekst. Hvis du arbejder med en mørk baggrund, skal din tekst indstilles til lys. Hvis du arbejder med en lys baggrund, skal din tekst være mørk.

Tekstorientering

Dette styrer hvordan din tekst er justeret inden for modulet. Du kan vælge mellem venstre, højre og centreret.

Aktiv Link Farve

Aktive link farver fremhæves i menupunktet for at vise brugeren deres aktuelle placering. Du kan ændre den fremhævede farve, der bruges til disse aktive links ved hjælp af denne indstilling.

Rullemenu Tekstfarve

Som standard har teksten i modulets rullemenu den samme farve som i hovedmenuen. Du kan dog ønske at ændre denne farve, hvis du har defineret en brugerdefineret rullemenu baggrundsfarve.

Tekstmenu for mobilmenuen

Som standard har teksten i modulets rullemenu den samme farve som i hovedmenuen. Du kan dog ønske at ændre denne farve, hvis du har defineret en brugerdefineret mobilmenu baggrundsfarve.

Menu skrifttype

Du kan ændre skrifttypen i din menu skrift ved at vælge den ønskede skrifttype fra rullemenuen.

Menu skriftstørrelse

Her kan du justere størrelsen af din menuskrift. Du kan trække skyderen for at rækkevidden øger eller formindsker størrelsen på din tekst, eller du kan indtaste din ønskede tekststørrelsesværdi direkte i indtastningsfeltet til højre for skyderen. Indtastningsfelterne understøtter forskellige måleenheder, hvilket betyder at du kan indtaste "px" eller "em" efter din størrelsesværdi for at ændre dens enhedstype.

Menu tekstfarve

Som standard vises alle tekstfarver i awork biz som hvid eller mørkegrå. Hvis du vil ændre farven på din menu tekst, skal du vælge den ønskede farve fra farvelæseren ved hjælp af denne indstilling.

Fullwidth menu avanceret indstillinger

På den avanceret fane finder du muligheder, som mere erfarne webdesignere kan finde nyttige, som f.eks. Brugerdefinerede CSS- og HTML-attributter. Her kan du anvende tilpasset CSS til et af modulets mange elementer.

CSS ID

Indtast et valgfrit CSS ID, der skal bruges til dette modul. Et ID kan bruges til at oprette brugerdefineret CSS-styling, eller at oprette links til bestemte afsnit på din side.

CSS klasse

Indtast valgfrie CSS-klasser, der skal bruges til dette modul. En CSS-klasse kan bruges til at oprette brugerdefineret CSS-styling. Du kan tilføje flere klasser, adskilt med et mellemrum.

Brugerdefineret CSS

Brugerdefineret CSS kan også anvendes til modulet og et hvilket som helst af modulets interne elementer. I sektionen Custom CSS finder du et tekstfelt, hvor du kan tilføje brugerdefineret CSS direkte til hvert element. CSS-input til disse indstillinger er allerede pakket ind i stilkoder, så du behøver kun at indtaste CSS-regler adskilt af semikolon.

Synlighed

Denne indstilling lader dig styre hvilke enheder dit modul vises på. Du kan vælge at deaktivere dit modul på tablets, smartphones eller computer individuelt. Dette er nyttigt, hvis du vil bruge forskellige moduler på forskellige enheder, eller hvis du vil forenkle det mobile design ved at fjerne visse elementer fra siden.