Fullwidth Map

Sådan tilføjes, konfigureres og tilpasses web byggerens fullwidth map modul.

Bemærk: Du skal være nede i en fullwidth række på hjemmesiden, før du kan tilføje denne funktion.

Denne form for map modul gør det let at lave have sit brugerdefineret kort hvor som helst på hjemmesiden. Du kan tilføje alle de knappenåle du vil til kortet, og selv angive din start lokalitet. Map modulet kommer ligeledes i “normal width format”, som du kan finde en guide til.

Hvordan tilføjer jeg et Fullwidth map modul?

Før du kan tilføje et fullwidth map modul til din hjemmeside skal du først ind i web byggeren. Når dit Awork biz tema er blevet installeret på din hjemmeside, skal du ind i den visuelle bygger og derfra tager tingene fart.

Når du har trykket på den visuelle bygger, kan du klikke på den grå plus-knap for at tilføje et nyt modul til din side. Nye moduler kan kun tilføjes inde i rækker. Hvis du starter en ny side, skal du huske at tilføje en række til din side først.

Find det nye modul i modullisten, og klik på det for at tilføje det til din side. Modullisten er søgbar, hvilket betyder at du også kan skrive "Fullwidth map" og derefter trykke “Enter” for at automatisk finde det. Når modulet er tilføjet, vil du blive mødt med modulets liste over muligheder. Disse muligheder er opdelt i tre hovedgrupper: Indhold, Design og Avanceret.

Map indstillinger i indhold

Inden for fanen indhold finder du alle modulets indholdselementer, såsom tekst, billeder og ikoner. Alt, der styrer det, der vises i dit modul, findes altid i denne fane.

+ Tilføj nyt produkt

Her tilføjer du nye Kknappenåle (eller placeringer) til dit kortmodul. Ved at klikke på "Tilføj nyt element" åbnes en helt ny liste over designindstillinger (herunder indhold, design, avanceret) til din nye placering. Se nedenfor for individuelle placering indstillinger.

Når du har tilføjet din første placering, vil du se en grå bjælke vises med titlen på din placering. Den grå bjælke har også tre knapper, som giver dig mulighed for at redigere, duplikere eller slette stiften.

Google API-nøgle

Maps-modulet bruger Google Maps API og kræver en gyldig Google API-nøgle til at fungere. Før du bruger kort modulet, skal du sørge for at have tilføjet din API-nøgle i panelet Awork biz tema muligheder.

Kort Midt Adresse

Indtast en adresse for kortets midterpunkt, og adressen bliver geokodet og vises på kortet efterfølgende. Dette er nyttigt, hvis du har flere knappenåle, og du vil have kortet zoomet ind på et bestemt fokuseret placering. Du kan blot skrive en adresse i et standardformat, f.eks. "Falkoner Alle 15, 4. Sal, 2000 Frederiksberg."

Admin Etiket

Dette vil ændre modulets etiket i byggeren for nem identifikation.

Fullwidth Map Indstillinger

Inden for designfanen finder du alle modulets stylings indstillinger, såsom skrifttyper, farver, størrelser og mellemrum. Dette er den fane, du vil bruge til at ændre, hvordan dit modul ser ud. Hvert modul har en lang liste over design indstillinger, som du kan bruge til at ændre næsten alt.

Mouse Wheel Zoom

Her kan du vælge om zoomniveauet skal styres af musehjulet eller ej. Ofte er det bedre at deaktivere denne indstilling, så besøgende ikke bliver forstyrret, da de ruller ned på siden og får deres musehjul fast i kortet. Dette gælder især for fullwidth map moduler.

Trækbar zoom

Her kan du vælge om kortet skal kunne trækkes på mobile enheder.

Brug gråtonerfilter

Aktivering af denne mulighed vil gøre dit kort til et gråtonebillede.

Fullwidth Map avanceret indstillinger

På den avanceret fane finder du muligheder, som mere erfarne webdesignere kan finde nyttige, som f.eks. Brugerdefinerede CSS- og HTML-attributter. Her kan du anvende tilpasset CSS til et af modulets mange elementer.

CSS ID

Indtast et valgfrit CSS ID, der skal bruges til dette modul. Et ID kan bruges til at oprette brugerdefineret CSS-styling, eller at oprette links til bestemte afsnit på din side.

CSS klasse

Indtast valgfrie CSS-klasser, der skal bruges til dette modul. En CSS-klasse kan bruges til at oprette brugerdefineret CSS-styling. Du kan tilføje flere klasser, adskilt med et mellemrum.

Brugerdefineret CSS

Brugerdefineret CSS kan også anvendes til modulet og et hvilket som helst af modulets interne elementer. I sektionen Custom CSS finder du et tekstfelt, hvor du kan tilføje brugerdefineret CSS direkte til hvert element. CSS-input til disse indstillinger er allerede pakket ind i stilkoder, så du behøver kun at indtaste CSS-regler adskilt af semikolon.

Synlighed

Denne indstilling lader dig styre hvilke enheder dit modul vises på. Du kan vælge at deaktivere dit modul på tablets, smartphones eller computer individuelt. Dette er nyttigt, hvis du vil bruge forskellige moduler på forskellige enheder, eller hvis du vil forenkle det mobile design ved at fjerne visse elementer fra siden.

Individuelle map indstillinger

Titel

Mens du opretter en ny nål, kan du tildele det et afsnit. Denne titel vises i boksen, når du har musen over nålen på kortet.

Indhold

Mens du opretter en ny nål, kan du tildele en blok med indholdstekst. Denne tekst vises i boksen, når du har musen over nålen på kortet.

Kort Pin-adresse

Dette er den specifikke placering på kortet, hvor din nål vises. Du kan indtaste adressen i et standardformat.