Opsætning af mail på iPhone

Trin 1

Gå til "Indstillinger" og klik på "Adgangskoder & konti"

Trin 2

Klik på den specifikke mail-adresse

Trin 3

Klik nu på mail-adressen igen

Trin 4

Sørg nu for at oplysningerne for din indbakke (også kendt som IMAP), ser ud som på billedet nedenfor. Dit brugernavn er din mail-adresse og adgangskoden er koden til din mail-adresse.

Værtsnavn: mail.awork.dk
Brugernavn: DIN MAIL-ADRESSE (ikke som på billedet nedenfor)
Adgangskode: KODEN TIL DIN MAIL-ADRESSE (ikke som på billedet nedenfor)
Brug SSL: Ja
Godkendelse: Adgangskode
Serverport: 993

Trin 5

Sørg nu for at oplysningerne for din sendt post (også kendt som SMTP), ser ud som på billedet nedenfor. Dit brugernavn er din mail-adresse og adgangskoden er koden til din mail-adresse.

Værtsnavn: mail.awork.dk
Brugernavn: DIN MAIL-ADRESSE (ikke som på billedet nedenfor)
Adgangskode: KODEN TIL DIN MAIL-ADRESSE (ikke som på billedet nedenfor)
Brug SSL: Ja
Godkendelse: Adgangskode
Serverport: 587

OBS: Fra den 12.07.2019 er dine mails overført til en ny mail-server. Der kan i enkelte tilfælde opstå pause i certifikatforbindelsen, som vist på billedet nedenfor, vil ses på din iPhone. Dette skal du ikke være bekymret over, da det ikke har indflydelse på dine mails. I tilfælde af, at du oplever det, så skal du blot følge guiden ovenfor.

Fik du besvaret dit spørgsmål? Tusind tak for din feedback! Det betyder meget for os There was a problem submitting your feedback. Please try again later.