Opsætning til Microsoft Office Outlook 2010

Trin 1

Åbn programmet, tryk på "Oplysninger" og derefter "Kontoindstillinger". Her skal du vælge den øverste, hvor der står "Kontoindstillinger..." "Tilføj og fjern konti", eller rediger eksisterende forbindelsesindstillinger

Trin 2

Under fanen "E-mail" skal du trykke på "Ny"

Trin 3

Markér prikken ud for "Konfigurer serverindstillinger" eller "yderligere servertyper" manuelt. Tryk så "Næste" nede til højre

Trin 4

Vælg "Internet-e-mail" og tryk "næste"

Trin 5

I dette vindue skal du udfylde felterne ved at skrive følgende:

• Dit navn: Skriv dit eget navn
  • E-mailadresse: (fx. jensjensen@minvirksomhed.dk)
  • Kontotype: vælg IMAP
  • Server til indgående post: imap.awork.dk
  • Server til udgående post (SMTP): smtp.awork.dk

Brugernavn:

Skriv det brugernavn, du gerne vil bruge til at logge ind. Du kan fx. skrive din e-mailadresse
Adgangskode: Skriv den adgangskode, som du har fra AWORK.

Sæt et flueben ved "Husk adgangskode" og tryk så på "Næste" nede i højre hjørne

Trin 6

Vælg fanen "Server til udgående post".

Sæt et flueben ud for "Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse"
Markér prikken ud for "Brug samme indstillinger som på serveren til indgående post"

Tryk på "OK"

Trin 7

Under fanen "Server til udgående", sæt flueben ved "kræver godkendelse" og tryk "OK"

Vælg fanen "Avanceret". Herunder skal du skrive følgende:

• Server til indgående post (IMAP): 143
  • Sæt et flueben ved Denne server kræver en krypteret forbindelse (SSL)
  • Server til udgående post (SMTP): 587
  • Vælg TLS (STARTTLS) ud for Brug følgende type krypteret forbindelse

HUSK at skriv "INBOX" i Roodmappe feltet

Trin 8

Tryk på "Udfør"

Din Outlook mail er nu oprettet.

Fik du besvaret dit spørgsmål? Tusind tak for din feedback! Det betyder meget for os There was a problem submitting your feedback. Please try again later.