Opsæt Exchange mailkonti på iPhone

Exchange opsætning

Hvis du har købt en løsning af AWORK som indeholder Office365 med Exchange skal du benytte følgende opsætning:

1. Tryk på indstillinger på din iPhone eller iPad
  2. Tryk på Adgangskoder & Konti

3. Under konti, tryk på Tilføj konto

4. Tryk på Exchange

5. Indtast din e-mail adresse og Beskrivelse
    • Indtast en beskrivelse, så du kan skelne mellem dine e-mail konti
    • Tryk på Næste
    • Der efter kommer dette billede frem, her trykker du på “Log ind”

6. Nu åber din enhed en microsoft webside, på den side skal du angive din kode du bruger til din Office365 mailkonti

7. Når du har angivet dine kode og den er godkendt vil din enhed bede om at du angiver hvilke tjenester, du vil synkronisere
    • Tryk på Arkiver når du er færdig.

8. Din konto er nu opsat på din iPhone eller iPad og klar til brug.